top of page
Ara

HANGİ ZİHİNDESİN?

Güncelleme tarihi: 11 Şub 2020

Sound Healing ailemiz büyüyor. Yogare yoga stüdyosunda, yaptığımız çalışma inanılmaz deneyimlere vesile oldu. Bu deneyim sonrasında, gönüllerden gönüllere akışın nasıl olduğunu deneyimledik. . Bir iken çok olduk, çok iken bir olduk. . Yaşadığımız hayat gerçekten bizim mi, yoksa bize söylenen hayatımı yaşıyoruz? Peki bunu nasıl anlarız? . Yeni denizlere yelken açarak. Bu yolculuk için gereken şey ise, cesarettir. Peki, cesaret nereden gelir? . Cesaret, konfor alanından uzaklaşmaktan gelir. Bunun için, yalan söyleyemeyeceğimiz tek kişiyle konuşmamız gerekir. Bu kişi kimdir, peki? . İçimizdeki gerçek özümüz yani, içimizdeki gerçek çocuktur. O, hiçbir zaman yalan söylemez. Ne sevdiği ne de sevmediği yalandır. Katıksızdır. Peki, O'na nasıl ulaşırız? . Huşu hali, bizi onunla buluşturur. Zihin devreden çıkar. Kişi kendini, kendinde bulur. Katıksız haliyle. Gerçek cevaplar oradan gelir. Peki bu huşu haline nasıl ulaşılır?

.

Aslında bunun birçok yolu vardır. Meditasyon, dua etmek, sound healing, yalnız kalıp doğayı seyretmek ya da yürümek, vipasana yapmak(birkaç gün süreyle konuşmadan kalmak), mandala yapmak vb. Peki, cevaplar geldiğinde ne yapmak gerekir?

. Bu, sana bağlı. Bugünün zihniyle hareket edersen, onu duymazdan gelirsin. Çünkü sana, şu anda yaptıklarının seni mutlu etmediğini söyleyecektir. Yani duymak istemediğin gerçekleri. . Ama o'nun zihnine geri dönüp(yani kendi gerçekliğine) hareket etmeye başlarsan, yeni bir yolculuk başlar. Buna, öze geri dönüş, denir. Öze geri dönen, hayata yeniden başlar. Yani, gerçekten yaşamaya başlar. Bu duruma aynı zamanda Dwij denir. Bu, yeniden doğmak anlamına gelir. Çünkü ilk doğum, anne karnından olmuştur. İkincisi ise, kişinin kendinden doğmasıdır. Kişinin kendinden doğması ile zihin değişir ve sisli olan zihin berraklaşır. . Şimdi, esas soru zamanı! HANGİ ZİHİNDESİN? . AŞK'TA KALMAN DİLEĞİYLE❤️ NAMASTE.


38 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page